menu
Clermont-Ferrand
16 Fev 19 - 14:33

Tu souhaites recevoir des vidéos qui répondent à des problèmes qui t'empêchent d'atteindre ton objectif ?

Clique sur le lien suivant pour répondre aux questions qui me permettront de mieux comprendre tes besoins:

https://lnkd.in/d7Cc9fz

Tu en as pour 3 minutes grand maximum !

Paris
12 Fev 19 - 10:30

CÔTE-D'OR - L’ASPTT Dijon Football organise Mardi 26 et Mercredi 27 Février 2019, des journées détection pour préparer la saison 2019/2020.

Pour continuer de performer au plus haut niveau Régional et National, le club souhaite ouvrir ses portes le temps de plusieurs séances pour permettre aux joueurs nés entre 2001 et 2004 de tenter leur chance pour peut-être intégrer notre effectif la saison prochaine.

Pour participer à cette journée, rendez-vous sur le site du club.

Commercieel medewerker – Amateurvoetbaleindhoven

F4M Nederland

NOORD-BRABANT - AmateurvoetbalEindhoven.nl : " Om de groei van onze website in goede banen te leiden en de contacten te onderhouden met de verenigingen en bedrijven, zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team willen komen versterken.

Amateurvoetbaleindhoven is een regionale website voor het amateurvoetbal in de regio Eindhoven, De Kempen, Helmond en omstreken. We hebben een enthousiast team om het regionale amateurvoetbal op een goede en snelle manier te belichten. Om ons team aan te vullen, zijn we op zoek naar een commercieel medewerker en verslaggevers en/of leerling verslaggevers (m/v) die bezig zijn met de opleiding of deze onlangs hebben afgerond.

Commercieel medewerker (freelance)
Beschrijving: Amateurvoetbaleindhoven heeft een groot bereik onder de duizenden voetballiefhebbers in de regio en wordt in stand gehouden door de financiële bijdrage van de adverteerders. Om onze redactionele en technische mogelijkheden te vergroten, zoeken we een commercieel medewerker die op een enthousiaste en vakkundige manier ons product kan presenteren en aanbieden aan potentiële adverteerders in de regio. We hebben met de website veel te bieden, gezien het groot aantal bezoekers, wat voor een adverteerder zeer interessant kan zijn. Je werkt op provisiebasis. Werving en benadering van bedrijven wordt ondersteund door de redactie.

Wij vragen:
Een enthousiast persoon met ervaring op commercieel gebied die affiniteit heeft met het amateurvoetbal.

Interesse? Stuur een mail naar info@rve-media.nl "

Amsterdam, Noord-Holland, Países Baixos
02 Ago 18 - 19:31

Parceiros